Centre Zena

Nascut l'any 2000, és un centre dedicat a la salut integral i a la cura de les persones. Partint de la fisioteràpia i de la medicina tradicional xinesa, ha anat ampliant al llarg dels anys diferents disciplines del camp de la salut.

La rigorositat de la pràctica diària es fonamenta en una sòlida formació, oberta constantment a l'adquisició de nous coneixements terapèutics i tècniques que possibiliten una visió global dels processos de salut de les persones.

La singularitat dels tractaments es basa en la combinació de les diferents disciplines adaptades a cada persona i a cada moment del procés terapèutic.

A Zena hi trobaràs un tractament ajustat a les teves necessitats i particularitats.


 
 
montse camps

Montse Camps

Creadora i ànima d'aquest espai de salut. En ella es fusionen el saber fer de molts anys i la minuciositat en l'aplicació de les diferents teràpies, des d'una mirada integral de la persona i sobre les bases de la neurobiologia.

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Ramon Llull (col·legiada núm. 1568). Graduada en Acupuntura i Moxibustió (Institut Omphis i Guangzhou University of Traditional Chinese Medicine). Ha estat docent a la Universitat de Girona en el postgrau d’acupuntura i a Vitòria. Terapeuta de Flors de Bach (Sedibac). Postgraduada en Teràpies Miofascials (Universitat Ramon Llull).

Formada a l'Institut Pikler de Budapest dels nivells I, II i III, segons la formació del 2011. Fonaments en Pedagogia Sistèmica des de l'enfocament de Bert Hellinger (Institut Gestalt). Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents des de l'enfocament de les Constel·lacions Familiars i la Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt).

Certificada en Coaching Wingwave®.

Assistent a la formació de Psicoteràpia Sensoriomotriu® nivell I per al tractament del trauma i nivell II per a les ferides de desenvolupament del Sensorimotor Psycotherapy Institute. 

Postgraduada en Psicoteràpia Centrada en la Persona a l'Insitut Carl Rogers de Barcelona.