Teràpies

Fisioterapia - inducció miofascial

Fisioteràpia
inducció miofascial

Teràpia manual profunda basada a eliminar les restriccions i bloquejos de la fàscia corporal, entesa com a teixit de recorregut continu que embolcalla i integra totes les estructures del nostre cos.

Blood Bank

Acupuntura i moxibustió

Branca principal de la medicina tradicional xinesa. Una medicina mil·lenària que consisteix a mantenir i/o restablir l'equilibri energètic del cos. Es considera que l'energia vital flueix per un sistema de meridians i regula les funcions corporals, tant físiques com emocionals. A través de l'estimulació dels punts d'acupuntura amb agulles o calor, s'harmonitza aquesta energia vital.

Medicine Research

Flors de Bach

El Dr. Bach va crear aquest sistema de remeis florals. És una teràpia natural, senzilla, suau i eficaç que alleugereix sentiments i estats d’ànim desplaents, i atorga un estat de pau i tranquil·litat.

Pharmaceutical Advice

Constel·lacions familiars

De Bert Hellinger arriba aquesta eina de treball i creixement personal que permet mostrar una realitat sovint no mirada o visible i que no deixa avançar en el procés de vida. Les constel·lacions ajuden a veure en què s'està implicat en el sistema familiar per tal de poder construir un nou relat guaridor, amb una mirada amorosa, que doni ales per tirar endavant.

Blood Bank

Coaching wingwave®

Tècnica que s’utilitza per alliberar la càrrega emocional que deixa una experiència traumàtica o una situació viscuda que hagi provocat un impacte emocional. També per a fòbies i pors aparentment irracionals. Combina un test muscular per trobar l’origen del conflicte amb un moviment ràpid d’ulls (fases REM de vigília) i elements de la programació neurolingüística.

Medical Counseling

Acompanyament a la criança

Els infants tenen necessitats diferents depenent del moment evolutiu en què es troben. Conèixer quines són aquestes necessitats ajuda a comprendre l'infant per tal d'acompanyar-lo en el seu creixement de forma respectuosa i afavorint la seva autonomia. Hi ha, però, alguns malestars dels infants que no són d'origen evolutiu, sinó que poden provenir d'una implicació sistèmica o d'un neguit intern i que es poden treballar des de les diferents disciplines del centre.

Oferim xerrades i tallers adaptats a diferents col·lectius segons les necessitats. Les temàtiques poden ser diferents: el joc dels infants, la importància del moviment lliure, límits i conflictes...